Fietsendieven actief!

In onze wijk, maar ook zeker in de omgeving ervan lijkt een bende fietsendieven actief te zijn, welke het voornamelijk gericht hebben op Cortina-fietsen. Afgelopen avond werden er twee uit een voortuin op de IJsvogel meegenomen. Helaas was dit voor de bewoner al de 3e fiets in 2 weken tijd. Ook uit het dorp komen diverse signalen van diefstal van (Cortina)fietsen. Een extra insteekslot wil helaas niet de garantie geven dat de fiets niet wordt meegenomen. Het lukt de dieven om deze met een betonschaar door te knippen. Laat je fiets dus niet voor het grijpen staan en berg hem het liefst op in de schuur of berging en zet hem ook daar op slot! Mocht je toch slachtoffer worden van een fietsendief….doe dan vooral aangifte!
De politie is al alert en heeft gisteravond ook extra gesurveilleerd in onze wijk.

  •  
  •  

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.zandweg-oostwaard.nl/fietsendieven-actief/

1 reactie

  1. Zeer jammer dat lijn 5 eventueel uit Zandweg-Oostwaard gaat verdwijnen. Er wonen veel ouderen in de wijk en het is voor hen geen optie om naar het begin van de wijk te lopen. Als lijn 5 niet rendabel is, wijzig dan het aantal ritten per uur. Het idee om een halte aan het begin van de wijk te creeren is gewoon raar en gevaarlijk.

    Men probeert de mens uit de auto te halen en lost dat op door een buslijn te laten vervallen. Vreemde manier van denken, lijkt mij.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.