Meepraten en meedenken over speellocaties in de wijk.

Start na de zomer in Hondiusstraat

Zoals waarschijnlijk iedereen weet hebben we als wijkcommissie vorig jaar een belangrijke rol gespeeld bij de totstandkoming van het kunstgrasveld op het speelplein aan de Cramerlaan in onze wijk.

Als wijkcommissie zijn we door de gemeente ook betrokken bij de herinrichting van de ‘Kikker’-speellocatie langs het fietspad van de Buitenweg naar de Vecht. Daar bleek het noodzakelijk om een aantal speelobjecten te vervangen omdat de gemeente de veiligheid bij het spelen niet meer kon  garanderen.

De wijkcommissie wil de komende tijd gefaseerd alle speellocaties in onze wijk tegen het licht te houden op de aspecten doelgroep, speelbaarheid, kwaliteit en veiligheid.
Als wijkcommissie vinden wij het belangrijk om zo veel mogelijk belanghebbenden bij eventuele herinrichtingsvoorstellen richting gemeente te betrekken.

We beginnen na de zomervakantie met de speellocatie aan de Hondiusstraat.

Bewoners in de directe omgeving van deze speellocatie nodigen we daarom graag uit om met ons mee te denken en mee te praten over de herinrichting van ‘hun’ speellocatie. Deze locatie is wat ons betreft primair ingericht voor de doelgroep van kinderen tot ongeveer 7 jaar.

Het streven is om kort na de komende zomervakantie een bijeenkomst te beleggen waarin de belanghebbenden/belangstellenden hun wensen en ideeën kunnen inbrengen.
Wanneer je in de omgeving van de Hondiusstraat woont en de bijeenkomst wilt bijwonen, verzoeken we je vriendelijk om voor de zomervakantie (uiterlijk vrijdag 30 juni) a.s. die belangstelling kenbaar te maken door een aantal gegevens in te vullen in het antwoordformulier op onze website.

Zodra bekend is op welke datum we de bijeenkomst organiseren, ontvangt ieder die zich heeft aangemeld dan bijtijds via e-mail een uitnodiging voor de bijeenkomst.

  •  
  •  

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.zandweg-oostwaard.nl/meepraten-en-meedenken-over-speellocaties-in-de-wijk/

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.