Nog twee weken om je mening te geven over voorgestelde wijzigingen openbaar vervoer in de wijk

Tot 1 juli a.s. bestaat nog de mogelijkheid om je mening te geven over onder meer de voorgestelde wijzigingen in de lijnvoering van de rechtstreeks buslijn van en naar het centrum van Utrecht en het opheffen van de bushaltes in onze wijk.

Als wijkcommissie hebben we al veel voornamelijk afwijzende reacties ontvangen van wijkbewoners over de voorgestelde wijzigingen. Om de kans op het mogelijk verdwijnen van de openbaar vervoersverbinding vanuit en naar onze wijk zo klein mogelijk te maken is het van belang dat er op de plannen wordt gereageerd bij de provincie Utrecht.

Reageer ook als je de bus misschien zelf niet gebruikt
Ook wanneer je zelf misschien (nog) weinig gebruik maakt van de busverbinding is het toch van belang dat je via de enquête reageert. Het gaat namelijk om een maatregel die de bereikbaarheid van onze wijk ernstig zal verslechteren voor diegenen die wel op openbaar vervoer zijn aangewezen!

Klik hier om je mening te geven over het verdwijnen van de bus en de nu nog rechtstreekse verbinding met het centrum van Utrecht naar en vanuit onze wijk door de enquête in te vullen. Je hebt nog de gelegenheid tot 1 juli a.s.

  •  
  •  

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.zandweg-oostwaard.nl/nog-twee-weken-om-je-mening-te-geven-over-voorgestelde-wijzigingen-openbaar-vervoer-in-de-wijk/

1 reactie

  1. Onzinnig idee om het ” buslijntje” door Zandweg-Oostwaard op te heffen. Reden? Bezuiniging? Kan mij niet voorstellen dat dat de reden kan zijn. Of misschien wel; het enorme debacle van de UITHOF-lijn waarin door de rijksoverheid en vooral het provinciaal bestuur (en ook gemeentes) geblunderd heeft. En nu moeten er aan alle kanten gesnoeid worden.
    Men wil de ouderen zoveel en zolang mogelijk zelfstandig te laten zijn. Maar men (de prov. en gemeentelijke overheid) gaat hieraan m.i. aan voorbij. Was het begin van de bouw van deze wijk overwegend een jonge bevolking, nu ziet men de wijk “vergrijzen” , waardoor meer van het OV gebruik gemaakt gaat worden. Onzinnig besluit die opheffing van de lijn.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.