Enquête trimparcours in park Vechtenstein

Leuk dat je even de tijd neemt om  mee te doen aan de enquete over het mogelijk plaatsen van enkele Trimtoestellen in het Vechtensteinpark

Naar aanleiding van vragen en suggesties van wijkbewoners heeft de wijkcommissie besloten een bewonersinitiatief in te dienen bij de gemeente voor het plaatsen van enkele trimtoestellen in het Park Vechtenstein.
Het park wordt op dit moment al door door diverse wijkbewoners en andere bezoekers gebruikt om hun trimriondjes te lopen of hun lichaamsoefeningen uit te voeren.
Met de plaatsing van enkele trimtoestellen in het park wil de wijkcommissie het park aantrekkelijker maken voor gezonde lichaamsbeweging en op die manier ook letterlijk bijdragen aan een gezonde woonomgeving.

 
Druk op de blauwe knop "volgende" rechts onder om de vragen te beantwoorden.

Dank alvast voor je medewerking.

Mogelijke locaties trimparcours
Hieronder kun je zien wat, bij een honorering van het ingediende bewonersinitiatief voor de trimbaan in het park, de locaties zijn die de wijkcommissie voor ogen heeft om de trimtoestellen te plaatsen.

Locatie 1 Het veld nabij de entree van kinderboerderij “De Vechtse Hoeve” naast het speelveld met de speeltoestellen.

Locatie 2 De open plek in het bosgedeelte van het park, achter de tuin van het huis “Vechtenstein” (het huis met het groene pannendak).

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.zandweg-oostwaard.nl/enquete-trimparcours-in-park-vechtenstein/