Duurzame Vecht vraagt je hulp

Klik op de afbeelding om direct naar de vragenlijst van Duurzame Vecht te gaan

De afgelopen jaren hebben we als wijkcommissie samen met de Stichting Duurzame Vecht tot volle tevredenheid van ons en van bewoners in onze wijk een aantal activiteiten georganiseerd rondom de energietransitie.
Om bewoners in Stichtse Vecht in de toekomst nog beter van dienst te zijn bij de energietransitie en verduurzaming heeft Duurzame Vecht de hulp van onder andere de wijkcommissie in Zandweg-Oostwaard ingeroepen.

Naar aanleiding van deze oproep willen we als wijkcommissie de Stichting Duurzame Vecht graag helpen om via deze website wijkbewoners op te roepen om een aantal vragen te beantwoorden door het invullen van een digitale vragenlijst die door Duurzame Vecht is uitgezet.

Doel van de vragenlijst voor Stichting Duurzame Vecht

Het doel van de vragenlijst is voor Duurzame Vecht dus om inzicht te krijgen in de wensen van de inwoners van onze gemeente rondom duurzaamheid.
De uitkomsten en inzichten die met behulp van de antwoorden van deze vragenlijst worden verkregen zullen door Duurzame Vecht worden gebruikt om onder meer inzicht te krijgen in :

  • of en zo ja hoe duurzaamheid bewoners bezighoudt;
  • inzicht te krijgen in wat Duurzame Vecht het beste kan doen om bewoners te helpen en met welke duurzaamheidsonderwerpen;
  • hoe Duurzame Vecht bewoners het beste kan helpen (welke vorm)

en tot slot ook om beter inzicht te krijgen in hoe bewoners van Stichtse Vecht het gebruik van de website van Duurzame Vecht ervaren.

Oproep aan wijkbewoners
Als wijkcommissie roepen we jullie van harte op om mee te werken aan het invullen van de digitale vragenlijst en daarmee de vrijwilligers van Duurzame Vecht te helpen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 8 minuten.

De vragenlijst kun je meteen vinden door hier te klikken of zelf te benaderen via de link: www.duurzamevecht.nl/vragenlijst.

Mede namens de Stichting Duurzame Vecht al vast erg bedankt voor je medewerking.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.zandweg-oostwaard.nl/duurzaamheid-en-energie/duurzame-vecht-vraagt-je-hulp/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.